Дженифър Лопес е щастлива след раздялата с Алекс Родригес

Дженифър Лопес сияе след раздялата с Алекс Родригес. Какво ще направите, ако развалите годежа си с мъжа, когото сте смятали за вашия човек? Най-вероятно ще преминете през всичките етапи на мъката - шок и отрицание, болка и тъга, яд, депресия, приемане на ситуацията и продължаване напред. Със сигурност много от нас са преминавали на няколко пъти през тежки раздели и са мислели, че светът им свършва, но много скоро осъзнават, че всъщност той едва сега започва.

Приемане на раздялата и продължаване напред

Дженифър Лопес обаче реши да прескочи всички негативни етапи на мъката и да се фокусира върху приемането на раздялата и продължаването напред. Изпълнителката наскоро се раздели с годеника си Алекс Родригес, с когото в продължение на няколко месеца се опитваха да възродят любовта си и да запазят отношенията си. За съжаление, желаният резултат така и не дойде и двамата поеха по различни пътища. И докато всеки смяташе, че един развален годеж ще изтрие усмивката от лицето на Джей Ло, тя успя да ни опровергае. В понеделник звездата сподели няколко кадъра от снимачната площадка на новия си филм, на които се вижда, че настроението й е всичко друго, но не и депресивно.

Правилно решение

Позирайки в изцяло бял тоалет, бяло цвете в косите и чаша кафе в ръка, Лопес е доказателство за това колко щастлив може да бъде човек, когато е осъзнал, че е взел правилното решение. В момента звездата снима филма "Shotgun Wedding" в Доминиканската република, където работи заедно с актьора Джош Дюамел. Преди дни пък Лопес отбеляза рождения ден на изпълнителката Селена, в чиято роля влезе през 1997-ма година и по този начин направи дебюта си в киното. След това пък Джей Ло беше хваната от феновете си да харесва интересен цитат, който сякаш намеква каква е била причината за разваления годеж. [caption id="attachment_664284" align="aligncenter" width="300"]Дженифър Лопес позира с широка усмивка след раздялата с Алекс Родригес сн. Инстаграм Дженифър Лопес позира с широка усмивка след раздялата с Алекс Родригес сн. Инстаграм[/caption] "Не я карай да си мисли, че ти пука за нея, когато дори не мислиш за нея", беше написано в страница в Инстаграм. Няколко месеца преди официалната раздяла, Алекс Родригес беше обвинен в изневяра с риалити звезда. По онова време той и Джей Ло показаха, че няма да бъдат притеснени от слуховете, но явно нещата са се променили, предават от tialoto.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)