Анджелина Джоли: Разводът спря режисьорската ми кариера! (Вижте откровенията на актрисата)

Гласувайте за статията

Актрисата даде откровено интервю и призна, че като майка няма време да се занимава с режисура

Преди да се раздели с Брад Пит, Анджелина Джоли се интересуваше сериозно от режисура. Тя почти напълно изостави филмовите роли и започна да снима свои собствени проекти. И така, актрисата пусна два филма . През последните години обаче Анджи се върна към актьорството и задържа режисьорската си кариера.

На 13 май излиза нов филм, където Джоли играе главната роля. „Тези, които ми желаят смърт“ разказва историята на живота на спасител на парашутен отряд, който се притеснява, че не може да спаси трима души от горски пожар. Тя среща 12-годишно момче, което е преследвано от убийци.

Малко преди премиерата на филма Анджелина даде откровено интервю пред репортери на Entertainment Weekly. Естествено журналистите попитаха защо Джоли реши да се откаже от режисурата и да се върне към актьорството.

Актрисата е в много блики отношения не само с момичетата, но и с момчетата

Обичам режисурата, но има промени в семейното ми положение, които не ми позволяват да режисирам в продължение на няколко години“, каза Анджелина. Тя добави, че тъй като е отговорна за грижите за децата, тя избира по-краткосрочна работа, за да бъде по-често у дома и да е по-близко до децата си, които се нуждаят от нейното присъствиие, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар