Ето я внучката на Ахмед Доган (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малката Ноел получила куп луксозни подаръци

Синът и снахата на Ахмед Доган организираха вълшебно розово парти за традиционната бебешка погача на малката си наследница.

Всичко бе организирано, както подобава на хора с техните възможности.

Ахмед Доган

Партито беше решено в розово и в стил „Бамби“

Внучката на почетния председател на ДПС – Ахмед Доган, носи нежното име Ноел. Гордите мама и татко почетоха празника ѝ с пищно парти.
Това стана ясно от профила в Инстаграм на майката на малката принцеса – Памела Жейнова.

Снахата на Ахмед Доган публикува куп Инстаграм истории от събитието, което беше решено в розово и в стил „Бамби“.
Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот.

Ахмед Доган

Памела с малката Ноел

Не е ясна локацията, на която се е състояла погачата на бебето, но предвид украсата, всичко е било повече от вълшебно.
Розови и златни балони, приказни декори и различни по вид сладки изкушения, торта и питка… Това са само част от изненадите, с които гостите на събитието били посрещнати.

Внучката на Ахмед Доган получила куп луксозни подаръци. Лицето й на снимките обаче отново бе скрито от широката аудитория в мрежата.
Много комплименти за визията си събра и чаровната майка на малката Ноел – Памела. За събитието тя бе заложила на прелестен тоалет в бяло, декориран с голяма брошка.

Ахмед Доган Припомняме, че новината за наследницата на семейство Доган дойде на 10 март. Бебето се роди с мерки 2,650 кг и ръст 49 см.
Синът на почетния лидер на ДПС – Демир и снаха му Памела, са горди родители и на момченце, което носи името Адмир, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар