Хороскоп за 22 април, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Денят ще започне напрегнато, но това не трябва да ви тревожи. Позитивните тенденции бързо ще набират скорост и ситуацията ще се подобрява. Не са изключени интересни предложения, на които вие без дълго мислене ще се съгласите. Очаквайте приятни срещии ползотворни разговори.

СКОРПИОН

Успешен ден. Всичко ще се получава така, както сте го замислили. Околните с удоволствие ви помагат, а някои от тях ще ви дават и интересни идеи. Интуицията ще ви казва, кои от тях си струва да поддържате и с какво да се захванете веднага. Отлично се разбирате с хората. Няма да имате поводи за разногласия и спорове.

СТРЕЛЕЦ

Днес добре ще се справяте с всичко. С малко помощ ще имате успех и в дела, които преди са били прекалено сложни за вас. Неочаквано пътуване ще обърка плановете ви за вечерта. Смяната на обстановката и необичайните срещи ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да погледнете по-друг начин на живота.

КОЗИРОГ

Днес с ентусиазъм ще се захващате с нови проекти и ще се справяте добре. Понякога обстоятелствата се нареждат както трябва, а друг път ще ви се получава, защото действате интуитивно и креативно. Ако ви потрябват партньори, лесно ще ги намерите. Вечерта отделете време за себе си.

ВОДОЛЕЙ

Хармоничен ден. Влиянието на позитивните емоции се вижда във всички области. Вероятни са обстоятелства, които ще могат да решат въпроси, които в последно време не са ви давали покой. Възможни са неочаквани посещения, които ще ви зарадват. Познати ще ви донесат приятни новини.

РИБИ

Каквото и да сте намислили, с каквото и да се занимавате, не бързайте. Предпазливостта днес няма да ви е излишна. Ще се случат нееднозначни, заплетени ситуации, които ще предизвикат променя на плановете. Интуицията ще ви подскаже, как да използвате новите обстоятелства.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар