Хороскоп за 22 април, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Ден за динамична и разнообразна работа. Добре се разбирате с околните, често убеждавате опонентите си за своите позиции. И всичко това ще го постигате без никакви усилия. Възможно е и ново начало на романтични отношения, които скоро ще започнат да играят важна роля в живота ви.

ТЕЛЕЦ

Интересен ден, през който ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще успеете да помогнете на хора, оказали се в сложна ситуация. Ще се наложи на няколко пъти да променяте плановете си, но това по-скоро ви радва, отколкото огорчава. Вечерта е време за приятелски срещи и романтични авантюри.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта няма да избегнете неразбориите. Не винаги ви е ясно, над какво трябва да се съсредоточите. Ще загубите доста време, вместо да се занимавате с действително важните неща. Ще ви се отдаде възможност да започнете нещо ново. Дори и да ви изглежда прекалено сложно действайте.

РАК

Напрегнат ден, през който ще се появят задачи, изискващи много внимание. Ще ви бъде трудно да разпределите приоритетите си, без да игнорирате нещо. Доверете се на интуицията си. Не е удачно да работите в група – действайте самостоятелно. Очаквайте предложения за работа.

ЛЪВ

Денят изисква особено внимание и по-обмислени решения, затова не бързайте. Не вярвайте на всичко, което чуете. Всяка информация е добре да бъде проверена, макар че ще ви отнеме доста време. Ще имате успех, ако действате самостоятелно. Имате възможност да решите някои финансови въпроси.

ДЕВА

Благоприятен ден. Ще постигнете добри резултати в много направления. Интуицията ще ви води какво трябва да приключите, и какво може да отложите. Добре ще се ориентирате в сложните материи. Стари познати ще напомнят за себе си, като ще ви направят интересни предложения.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар