Приятел на Меган и Хари: Той се помири с близките си след погребението на Филип! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Принц Хари се помирил със семейството след погребението на Филип

Приятелят на Меган Маркъл Омид Скоби днес съобщи, че принц Хари се е срещнал с кралицата насаме „поне два пъти“ и е говорил с баща си принц Чарлз и брат си принц Уилям след емоционалното погребение на херцога на Единбург в замъка Уиндзор в събота.

Дан Уотън от MailOnline за първи път разкри вчера, че Чарлз и Уилям предпочитат да се срещнат лице в лице с херцога на Съсекс. Това се е случило на територията на замъка след погребението на принц Филип. Така че думите им да не могат да бъдат чути от други след това.

Тази среща се случи, след като двамата братя предприеха „бебешки стъпки“ за поправяне на влошените си отношения, докато се връщаха до дома на кралицата от параклиса „Сейнт Джордж“. И то след като бяха насърчени от миротвореца Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж.

Днес г-н Скоби, съавтор на биографията „Намиране на свобода“ съобщи, че херцогът се е срещнал с Елизабет, малко след като е кацнал за погребението във Великобритания.

Това се случва, след херцогът на Съсекс е забелязан вчера да се връща от Лондон в Монтесито, за да се събере с бременната си съпруга Меган. И то липсвайки на 95-ият рожден ден на баба си, тъй като монархът отбелязва деня без принц Филип.

Г-н Скоби обаче съобщи, че Хари всъщност е успял да разговаря с нейно величество „поне два пъти“ по време на престоя си във Великобритания – това е бил първият път, когато херцогът разговаря лично с баба си след бомбата, която пуснаха с Меган в интервюто с Опра.

Принц Хари успя да се помири с близките си сн. You Tube

Принц Хари успя да се помири с близките си сн. You Tube

„Това пътуване беше, за да почете живота на дядо му и да подкрепи баба му и роднините му. Това беше важен семеен период от време. Събота проби леда за бъдещи разговори. Но остави и много нерешени въпроси. Семейството просто предпочете да остави проблемите си настрани, за да се съсредоточи върху най-важното“, коментират придворни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар