Приятели на Дженифър Лопес: Тя беше много нещастна с Алекс, още преди да научи за изневерите му!

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес била нещастна с Алекс още преди раздялата

Дженифър Лопес е била разтърсена от проблеми с доверието с годеника си Алекс Родригес, много преди да реши да прекрати отношенията им завинаги.

51-годишната актриса е била изключително „нещастна“ в последните дни на връзката им. И „не мисля, че беше много заинтересована да остане с Алекс,“ цитира нейна приятелка от списание „Пийпъл“

Въпреки трудната раздяла, Дженифър все още беше включена във видеото за един семеен празник, което бившият й приятел Алекс публикува в Instagram на същия ден, отбелязвайки 13-ия рожден ден на дъщеря й Ела.

Според приятелката на Дженифър, тя била на пилотското място, когато трябвало да се сложи край на връзката. И да съобщи за раздялата, която те официално обявиха на 15 април.

„Тя настоя за това. Имаше твърде много проблеми, които останаха нерешени“, споделят още те.

Въпреки че Алекс, който е на 45 години, отлетя за Доминиканската република – където Дженифър снима нов филм, за да се опита да поправи пукнатините във връзката им. Но той не можеше да я задържи поради липсата на „доверие“.

„Тя беше доста разтърсена“, продължи нейният приятел, „и не смяташе, че е в неин интерес да остане с Алекс“.

„И двамата обичаха да прекарват повече време заедно като семейство, но им беше трудно да запазят тази специална искра, когато се виждаха всеки ден“, каза друг източник за двамата.

Не помогна и фактът, че звездата на Hustlers предпочете Доминиканската република и снимачната си площадка, след като слуховете за потенциални изневери на A-Род започнаха да се появяват.

Дженифър Лопес обмисляла раздяла още преди месеци сн. Инстаграм

Дженифър Лопес обмисляла раздяла още преди месеци сн. Инстаграм

Въпреки че слуховете за измама не бяха посочени като причина за раздялата, определено са наклонили везните в полза на раздялата. „Дали той е изневерил или не, няма значение“, каза вътрешен източник, свързан с музикалната кариера на Дженифър. „Тя няма да толерира страха от това, дори да се носи във въздуха между тях.“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар