Внучка на Елизабет Втора крие тайна сестра (Вижте момичето без титла, което всички в двореца обожават – Снимки)

Гласувайте за статията

Внучка на Елизабет Втора крие тайна сестра

Нейните братя и сестри са известни по целия свят като най — големите внуци на кралицата. Внучка на Елизабет Втора крие тайна сестра, но в двореца всички я обичат. Най-странното е, че това момиче буквално израства сред кралски особи, но почти никога не е била във фокуса на вниманието.

Но 39 — годишната Зара Тиндал и по-малката й полусестра Стефани, а и Питър Филипс, имат таен живот, за който малцина знаят. Едва наскоро близките им отношения стават публични, след като Стефани Филипс споделя свои снимки по време на екзотични пътувания до бляскави дестинации онлайн.

23-годишната състезателка по-конна езда е дъщеря на първия съпруг на принцеса Ан — капитан Марк Филипс, и втората му съпруга. Това е родената в Хавай, Санди Пфлугер, която беше част от американския отбор по езда на Олимпийските игри в Лос Анджелис през 1984 г.

Подобно на родителите си и по-възрастната си сестра Зара, Стефани е запален ездач — и често споделя снимки на любимите си коне в Instagram.

Кариерата й като професионален състезател обаче не съвпада съвсем с тази на олимпийската медалистка Зара. Най-скорошният й успех е класирането на пето място в Понтиспул през май 2019 г.

Тя учи и бизнес мениджмънт в университета в Уорчестър и се смята, че е завършила миналата година.

Въпреки кралските си връзки, Стефани поддържаше скромен образ през цялото си пребиваване в училище. И дори работеше като барманка в местна кръчма.

Преди пандемията Covid-19, Стефани също е била и запален пътешественик. И често публикува свои снимки от пътувания по целия свят, включително до Хавай, Австралия, Нова Зеландия, Хърватия и Словения.

Стефани Филипс - тайната сестра на внучката на Елизабет Втора сн. Инстаграм

Стефани Филипс – тайната сестра на внучката на Елизабет Втора сн. Инстаграм

Въпреки че избягва публичността, Стефани присъства на някои кралски събития, най-вече като шаферка. Тя е част от сватбата на Зара през 2011 г. с Майк Тиндал. Както и на сватбата на Питър през 2008 г. с Отъм Кели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар