Истината за здравословното състояние на Слави Трифонов

Гласувайте за статията

От години Слави Трифонов има сериозни здравословни проблеми

Всеизвестен факт е, че от години Слави Трифонов има сериозни здравословни проблеми. И Ковид-19 също не го подмина.

В изборния ден стана ясно, че той е пипнал опасната зараза и се е самоизолирал. Карантината му е до 27 април.

Дългия рядко говори за болежките си, а по темата има хиляди спекулации.

През 2007 година той даде интервю от болницата, в което сподели за проблемите си със зрението и почти пълното ослепяване на едното му око. Две години по-късно за него настъпи истинският ад, след като счупи фатално крака си в Стара Загора. За инцидента и последствията от него, заради които и до ден днешен Дългия ходи с помощта на патерици, той говори откровено пред Иво Сиромахов във втората си биографична книга „За мен е чест“, издадена през 2015 г.

Слави се контузи жестоко в хотел в Стара Загора по време на последното си турне. След падане в банята той счупи крака си и травмата му създава проблеми и до днес.

„Веднага разбрах, че турнето е приключило. Реших, че съм си счупил таза, защото болката беше изключително силна. Усетих, че дори не мога да пълзя. Болката беше зловеща.

„На последните два концерта, които направихме, ми се налагаше да седя на висок стол, защото наистина ме боли ужасно. Слагам обезболяващи, но к’во от т’ва. Станалото – станало“, споделя Трифонов.

През 2017 г. той отново се подложи на операция на крака, но и тя бе неуспешна.

За последно той бе заснет от папараци да се придвижва с патерици на летище София на заминаване за Лондон, където имаше концерт, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар