Елизабет Втора с първо изявление след смъртта на принц Филип (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора днес навършва 95 години

На днешния си празник Елизабет Втора разпространи първото си официално изявление след смъртта на нейния съпруг, херцога на Единбург принц Филип. „По случай 95-тия си рожден ден днес получих множество добри пожелания, които много ценя“, започва изявлението си тя.

„Макар че като семейство се намираме в период на голяма тъга, за всички нас беше утешително да видим и да чуем почестите, отдадени към съпруга ми, в Обединеното кралство, Британската общност и по света“.

По-нататък кралицата изразява признанието си за отзвука след смъртта на херцога. „Със семейството ми бихме искали да благодарим на всички за подкрепата и добротата, които ни оказаха през последните дни. Бяхме дълбоко трогнати и все още ни напомняте, че Филип имаше толкова необикновено въздействие върху безброй хора през целия си живот“.

Рожден ден

Тазгодишният рожден ден на монарха ще премине дори още по-обрано, не само заради пандемията от коронавирус, но и смъртта на принц Филип, с когото бяха женени в продължение на 73 години.

Елизабет Втора и кралското семейство ще останат в траур до петък, когато се навършват две седмици от смъртта на принц Филип на 9-ти април, отбелязват от „HELLO!“, предават от edna.bg.

Елизабет Втора отбеляза рождения си ден с първо изявление след погребението на принц Филип сн. YouTube

Елизабет Втора отбеляза рождения си ден с първо изявление след погребението на принц Филип сн. YouTube

А малко по-рано вестник „Дейли мейл“ съобщи, че принц Хари вече си е у дома. Вчера към 4 следобед той е бил видян да излиза от имението им с Меган в Калифорния. Това означава, че той не е останал за рождения ден на Елизабет Втора, а се е върнал при съпругата си и сина си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар