Ужас: И Гери-Никол си отряза носа! (още подробности) Преглеждания: 1750

Гери-Никол си отряза носа, явно ще ходи в Пайнер
0
Оценете този post

Гери-Никол си отряза носа, за да не остане по-назад!

В последно време Гери-Никол привлича внимание основно с почивките си за сметка на липсващите хитове. Докато отмаря по Малдивите и Дубай, където се подвизаваше до скоро, поп лолитата изпъкна и с ново носле.

Гери-Никол
Гери-Никол си отряза носа, явно ще ходи в Пайнер

Очевидно модата на ринопластиката завладя и варненката, а това се забелязва прекрасно в актуалните й снимки. Феновете й не пропуснаха тази новост. Някои я похвалиха, но други пък не я пожалиха за корекцията.

„И тази с нов нос. Всички известни полудяха“, коментират видимата промяна при Герито. „Сега да вземе да си намали и дупарата“, отсичат други.

Тези дни нейната колежка Дара заяви, че и тя е възнамерявала да прави подобна корекция, но в крайна сметка се е отказала.

„В социалните мрежи филтрите, които може да ползваш за снимки, толкова те променят, че ставаш пристрастен. Аз също се подведох и започнах да си мисля колко хубаво би било да си направя носа по-малък.

Трябваше да проведа един сериозен разговор със себе си, който звучеше така – „Трябва да си смалиш носа!“, а другото ми Аз казваше – „Не, не трябва, носът ти е супер!“, разказа Дара.

Гери-Никол обаче смело се впуска в това предизвикателство, с което още повече се доближава до слуховете, че ще подпише с „Пайнер“, където повечето оборотни попфолк изпълнителките вече са се ремонтирали. Преслава, Галена, Емилия, Анелия, Есил Дюран са една малка част от ясните фолк представителки с ринопластика.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.