Принц Хари се сблъскал с "доста студенина" във Великобритания

Макар да има надежда за помирение между братята Хари и Уилям, които бяха забелязани да си говорят след погребението на принц Филип в събота, херцогът на Съсекс се е сблъскал с "доста студенина" у дома. Кралските репортери съобщиха, че той е решил да удължи престоя си с няколко дни и приеха това като доказателство, че бавно и сигурно започва да изглажда отношенията си с членовете на кралското семейство.

Завръщане

Противно на всички очаквания обаче Хари вече се е завърнал при бременната си съпруга и 2-годишния си син, съобщиха от "Дейли мейл". Той е забелязан да напуска имението на Съсекс вчера в 4 следобед. Напомняме, че Меган Маркъл не го придружи на погребението на принц Филип, но все пак отдаде почит на покойния съпруг на Елизабет Втора. Освен че е наблюдавала погребението от дома си, Меган е направил още един жест към херцога на Единбург. Заедно с принц Хари са изпратили специален венец, допълнен от бележка, надписана ръкописно от херцогинята. Украсата включвала цветя със специално значение по идея на двойката, писа "Harper's Bazaar.

У дома

Хари вече си е у дома, а това означава, че няма да бъде във Великобритания за рождения ден на Елизабет Втора, която днес навършва 95 години. Това е нейният най-самотен рожден ден досега и първи без принц Филип за последните седем десетилетия. Заради извънредната обстановка Нейно Величество ще прекара деня сама в двореца Уиндзор, заобиколена единствено от персонала си. [caption id="attachment_664137" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари се прибра в Калифорния при Меган и Арчи сн. YouTube Принц Хари се прибра в Калифорния при Меган и Арчи сн. YouTube[/caption] Принц Чарлз няма да посети майка си, защото след разговора с Хари и Уилям е заминал за имението си в Уелс, за да оплаква извън обсега на таблоидите покойния си баща, да остане насаме със себе си и да обмисли следващия си ход. Херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт и други членове на кралското семейство също ще поздравят монарха само по телефона, предават от edna.bg.