Фънки го загази здраво след тази изцепка в „Капките“

Гласувайте за статията

Това може и да е краят

Димитър Ковачев – Фънки го загази много здраво след поредната изцепка в Като две капки вода“.

Той започва все по-упорито да лази по нервите не само на участници, а и на зрители на шоуто.

Музикантът с големи претенции отдавна е показал колко пристрастен може да бъде. Прави впечатление и фактът, че непрекъснато си мени критериите за оценяване спрямо дадения участник.

Фънки

Това може и да е краят

В последния лайф се изложи още повече и изрече голяма лъжа, която не остана незабелязана от зрителите. Така Фънки за пореден път стана за смях и накара всички да се питат защо все още има място на стола на журито. Зрителите са категорични, че той е некомпетентен, арогантен, пристрастен, нагъл и явно няма проблем да изрича лъжи в национален ефир, стига това да урони престижа на този срещу него.

На сцената на „Капките“ Фики почти през сълзи разкри за своя провал в музиката с песента „Is this love“, която стана популярна като „Издислав“.
Фънки за пореден път подходи с неуважение към творчеството на колегата си. Той дори заяви, че никога не е чувал тази песен. А това се оказа долна лъжа.

В пети сезон поп звездата Миро влезе в образа на Фики и изпълни точно тази песен пред тогавашното жури в лицето на Виктор Калев, Йорданка Христова и самият Фънки. Тогава Ковачев се обърна към Миро и му каза: „На мен ми хареса повече твоето изпълнение от оригинала. Беше влязъл в образа и имаш хубав английски“.

Това изказване и пренебрегване на песните на Фики подразни неговите почитатели, които скочиха остро срещу Ковачев. Те за пореден път се обърнаха към продуцента Маги Халваджиян с молба да го махне най-после от журито и да покани някой по-компетентен, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар