Лъсна истината за отношенията на Асен Блатечки с…

Гласувайте за статията

Мнозина ще останат изненадани

През последните няколко години темата за отношенията на актьора Асен Блатечки, известен като секссимвола на българското кино, с Диляна Попова, са сред най-обсъжданите теми.

Факт е, че звездната двойка ту се събираше, ту се разделяше. Накрая двамата все пак решиха окончателно да свият семейно гнездо.

Асен Блатечки

Мнозина ще останат изненадани

По-интересният въпрос в случая обаче се оказа как гледа на всичко това бащата на изкусителната красавица – Красимир Попов.
Феновете на брюнетката неведнъж са коментирали в социалните мрежи, че едва ли Красимир Попов е много възхитен от драстичните обрати в отношенията й с актьора.

Баща й винаги я е подкрепял

Ще останете изненадани обаче, каква всъщност е истината.
Оказва се, че дори когато преди години Диляна беше атакувана сериозно с обвинение, че е развалила семейството на Асен Блатечки, баща й я е подкрепял. Той заставал зад нея за всяко решение, свързано с чувствата й актьора.

Подкрепата му се засилила още повече, след като Блатечки официално се раздели със съпругата си и майка на дъщеря му Катерина. Дори споделял, че той е баща за пример и на двете си деца, а за Диляна – опора и вдъхновение.

Попов не крие, че Диляна му се карала, когато четял за глупостите, които някои медии тиражират за фамилията. Особено за лъжите, че той бил скаран с щерка си.
Апетитната брюнетка е категорична, че е имала щастливо детство, макар че семейството й е било съвсем скромно. Майка й, баща й и сестра й винаги са я подкрепяли морално в житейските й решения, пише show.blitz.bg, позовавайки се на информация на „Стандарт“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар