Хороскоп за 21 април, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не отлагайте нищо. Сутринта ще е благоприятна и за важни дела, и за делови срещи. Използвайте този момент, за да завършите успешно работата над по-отговорните проекти. Надвечер е време за приятно прекарване в компанията на стари приятели. Нови запознанства ще ви впечатлят.

ТЕЛЕЦ

Гледайте да запазите самообладание. Днес това ще е много важно. Под влияние на емоциите си може да вземете грешни решения, да кажете или направите нещо, за което после ще съжалявате. Опитът ви и подкрепата на близките ви ще ви помогнат да намерите правилния път и да подредите приоритетите си.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за обсъждане на важни въпроси. Ще успеете да намерите решение, което устройва всички, но ще трябва да положите  немалко усилия и търпение. Бъдете сдържани в контактите си с непознати. Помислете добре, преди да споделяте своите мисли и планове.

РАК

От сутринта ще сте затрупани с разговори за работа и обсъждане на бизнес планове. Често ще заинтригувате околните с идеите си, а това ще доведе до тяхната подкрепа. На ваша страна ще застанат хора, от които зависи много. Личните ви отношения също ще се развиват хармонично.

ЛЪВ

Днес със сигурност нищо няма да върви по план. Ще трябва изоставите текущите си задачи и да се заемете със съвършено нови дела, като се учите в движение. Може да възникнат битови проблеми, които ще изискват незабавно решение. Те може да са свързани със значителни разходи.

ДЕВА

Избягвайте разногласия и спорове сутринта. Не си струва да губите време за напразни разговори. Ако в това време се появят нови идеи, обмислете ги внимателно, преди да ги споделите с някого. По-добре е да се съсредоточите върху обичайните дела. С тях ще се справяте бързо. 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар