Лейди Гага в луд скандал с вдовицата на Гучи (Всичко за панаира)

Гласувайте за статията

Лейди Гага в луд скандал с вдовицата на Гучи

Патриша Гучи, наследницата на най-известната модна марка в света – „Гучи“, влезе в задочен скандал с Лейди Гага. Двете си спретнаха луда кавга чрез медиите, след като се разбра, че певицата ще я играе във филма „Модна къща Гучи“.

Дъщерята на Гучи наскоро разказа за впечатленията си от филма и изрази своето недоволство. Както и вдовицата на Гучи, Патриша Реджани.

„Разочаровани сме от видяното до момента. Крадат семейни самоличности, за да печелят пари. Нашето семейство има авторитет и право на личен живот. Можем да говорим за всичко, но има граница, която не трябва да се прекрачва“, каза Патриша.

Тя е недоволна и от Ал Пачино, който играе дядо й Алдо във филма. И който според нея не е добър избор.

„Дядо ми беше висок и красив, със сини очи. А беше представен като дебел, нисък и грозен“, каза тя.

Патриша Реджани, известна като Черната вдовица, беше освободена от затвора през 2016 г. И също е недоволна от филма. А именно тя беше осъдена на 26 години затвор за участие в убийството на съпруга й Маурицио Гучи, който продаде семейната марка през 1993 г. за малко над милиард евро. Патриша изобщо не беше доволна от решението му. А цялата драма и кошмарният скандал, довел до трагедията са предшествани от изневярата на Маурицио. Следва скандал, което води и до напускането му от семейството. При това той не си тръгва сам, а в компанията на друга жена. И по-конкретно – напуска фамилията и семейството си с доста по-младата силюбовница.

„Дразни ме, че Гага не се интересуваше от мен. Тя дори не се опита да разбере характера ми, или мотивите ми. Можеше поне да дойде и да се срещне с мен. А тя ме играе във филма“, каза Патриша.

Лейди Гага в луд скандал с Патриша Гучи сн. Инстаграм

Лейди Гага на нож с Патриша Гучи сн. Инстаграм

Отговорът на певицата беше пълно мълчание. И тя продължава да изпълнява ролята си, без да се интересува за бъдещето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар