Лолита на Гришо побесня: Нямам пластични операции, но ме ласкаете! (виж тук)

Гласувайте за статията

Лолита на Гришо отрече да си е пипала лицето!

Лолита Османова увери, че никога не си е правила пластични операции. Рускинята, която ще навърши 28 години на 2 юли, зави това в разговор със своите последователи в Инстаграм.

Гришо

Лолита на Гришо отрича пластики

„Приписват ми несъществуващи операции, със сигурност никога не съм променяла нищо по себе си. Това си е моето лице. Нито съм си рязала коса, нито съм пипала скулите си, устните ми също са си мои. Най-често пишат за устните и това всъщност ме ласкае“, призна Лолита, която в неделя за първи път публикува своя обща снимка с Гришо.

Веднага след това тя пусна и видео на разкошен букет, който е получила от световния номер 2 Даниил Медведев и съпругата му Дария, нейни комшии в княжеството.

Това накара феновете да гадаят какъв е поводът за подаръка и дали с Григор не са се сгодили. Попитана кой е любимият й град, Османова отговори, че е човек на света и навсякъде се чувства добре.

„Преди пандемията имах планове да се преместя в Лондон, но така се случи, че вече 4 години Монако е мой дом. Мечтая да посетя Африка, но заради коронавируса сега е много трудно да се пътува“, заяви Лола.

А на въпроса какво мисли за Бора-Бора, където е прекарала медения месец с първия си съпруг Гаспар Авдолян, тя отсече: „Много красиво и много скучно“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар