Синът на Милен Цветков разтърси мрежата (ФОТО)

Гласувайте за статията

От фотоса ясно се вижда, че е заел същата поза като баща си

Синът на журналиста Милен Цветков – Боян, разтърси мрежата.

Малчуганът почете годишнината от смъртта на баща си по специален начин.

Припомняме, че Боян тръгна по стъпките на Милен Цветков. Той публикува колаж на една от най-известните му снимки в онлайн пространството. От фотоса ясно се вижда, че е заел същата поза като баща си .

Милен Цветков

От фотоса ясно се вижда, че е заел същата поза като баща си

Кадърът на Милен Цветков е от нюзрума на Нова телевизия, преди медията да свали предаването му „Часът на Милен Цветков“ през август 2018 г.
Наследникът на журналиста пресъздаде стойката на баща си, макар и в домашни условия. А подтекстът в колажа подсказва, че малкият Цветков е твърдо решен да крачи достойно по пътя на баща си.

Също като Милен Цветков, Боян се очертава борбен, упорит, нестандартен и смел човек.
„Едно сърце“, гласи краткото описание към колажа на баща и син.
Припомняме, че на 19 април двамата се разделиха завинаги по вина на дрогирания Кристиан Николов. Синът на шефката на „Винпром Карнобат“ Десислава Николова отне живота на Цветков в катастрофа. Трагедията се случи на кръстовището пред мол „Парадайз“ миналата година навръх Великден.

След загубата на баща си, Боян Цветков нагази в медийното и виртуалното пространство. С подкрепата на ученика на Милен – Даниел Петканов.
Хлапакът започна своя влог „Питай ме“. В него той взима отношение по всевъзможни теми, които по принцип би трябвало да касаят предимно възрастните.

Закърмен от ранно детство с телевизията, всеки божи ден наследникът на Цветков се осведомява от новините за случващото се по света и у нас. Той дори ги намира за по-интересни, отколкото предаванията, насочени за децата на неговата възраст.

Припомняме, че в събота семейството и най-близките приятели на Милен Цветков се събраха в столичния храм „Св. Седмочисленици“, за да почетат паметта му, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар