Ето как Елизабет Втора понесе поредния тежък удар

Гласувайте за статията

Поредното доказателство за стил, класа и благородство

Не може да се отрече, че британският монарх Елизабет Втора понесе стоически поредния тежък удар, идващ от снаха й – Меган Маркъл.

За никого не е тайна, че Меган Маркъл не уважи погребението на съпруга на кралицата – принц Филип.

Елизабет Втора

Поредното доказателство за стил, класа и благородство

Причината, която бе лансирана бе напредналата бременност на 39-годишната бивша холивудска актриса с второто им дете. Според твърденията медиците я посъветвали да не пътува в това състояние, тъй като няма нужда от допълнителни рискове. Особено като се има предвид факта претърпения през лятото спонтанен аборт.

Меган остана в САЩ с едногодишния си син Арчи, а Хари сам пристигна в Лондон, за да се сбогува с дядо си.
Това бе поредният удар не само срещу традициите на британското кралско семейство, а и на семейните ценности като цяло. Поредната й изцепка намери доста интересен отклик от страна на опечалената кралица Елизабет Втора.

„94-годишната кралица Елизабет Втора реагира с разбиране на факта, че съпругата на внука й е решила да остане вкъщи.
Меган изрази съболезнованията си на кралицата. Елизабет Втора пък разбиране за положението, в което се намира съпругата на внука й“, издава човек от Бъкингамския дворец.

„За здравословното състояние на съпругата си принц Хари е много притеснен заради това, че я е оставил сама вкъщи за дълъг период“, посочва източникът. Той допълва, че Хари й се е обаждал всеки ден и се е интересувал от здравето на съпругата си. Разбира интересувал се е и от сина им Арчи.

Според запознати принц Хари се е върнал в Щатите веднага след погребението на принц Филип, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар