Ето какви ги е вършила Деси Слава в Дубай, докато…

Гласувайте за статията

Феновете й са категорични, че много е прекалила с фотошопа

Стана ясно какви ги е вършила Деси Слава в Дубай и каква е причината да не бъде в компанията на любимия си Благой Найденов и техния малък син Борис.

Оказва се Деси Слава заминала за арабската страна с големия си син Майки. Истината обаче е, че момчето прекарало голяма част от времето си сам край басейна на хотела, тъй като майка му хукнала да работи.

Деси Слава

Феновете й са категорични, че много е прекалила с фотошопа

Изпълнителката на хита „Две сърца“ е взела решение да запретне ръкави и да се погрижи за бъдещето си.
Появиха се и шокиращи снимки на Деси Слава от пустинята, които я издадоха какви ги вършила в Дубай. Доста по-шокиращ обаче е начинът, по който изглежда. Феновете на чалга дивата са изумени. Те с пълно единодушие заявяват, че е сложила Андреа в малкия си джоб по използване на фотошоп.

Оказа се, че Деси Слава е заснела нова фотосесия в пустинята, а вероятно и кадри за бъдещ видеоклип.
„За малко си помислих, че съм арабска принцеса с тази невероятна рокля“, пише под един от кадрите гласовитата изпълнителка.

„Добре че й пише името отгоре, иначе никога нямаше да можем да я познаем“, пишат в мрежата недоволни почитатели.
Видимо Деси Слава е използвала в пълна сила програма за обработка на снимките. Тя се е увлякла до такава степен, че съвсем е изменила физиономията си.
Вероятно е искала да прикрие сланинките, от които не успя да се отърве след раждането на втория си син.

Преди няколко седмици ви показахме как всъщност изглежда вече Деси Слава. Реалността няма нищо общо с кадрите от последната й фотосесия, която се опитва да ни пробута.
„Все едно е друг човек. Нито е толкова слаба, нито е толкова висока, а пък лицето й не е толкова гладко и младолико“, гласи друг коментар в нета, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар