Йоско Костинбродския предаден от Богьовеца

Гласувайте за статията
Гръцката полиция заловила Йоско Костинбродския след сигнал от бившия му съратник Богьовеца

Ивайло Симеонов-Богьовеца е човекът, който миналата година е предал на службите местоположението на Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския. Това разкрива „Уикенд“, като се позовава на свои източници в ъндърграунда. Така някогашният най-добър приятел и съратник на страшилището се оказа негов най-заклет враг към днешна дата – коментира изданието.

На 20 юни, миналата година Йоско Костинбродския беше арестуван в Солун от гръцката полиция. Това е станало, след като антимафиоти са подали сигнал до колегите си в южната ни съседка. Сигналът е бил изключително точен – съдържал е адрес на апартамент, в който е живял Костинбродския. Той се укриваше успешно цели 8 години, макар че за него имаше Европейска заповед за арест, издадена от нашата Специализирана прокуратура.

На 10 август миналата година Гърция екстрадира Йосифов у нас. Доскорошните най-добри приятели Богьовеца и Костинбродския са били във война през последните 4 години. И двамата са се подозирали един друг в предателство – както се оказа, основателно. Другият мотив за конфликта им е бил финансов. Симеонов дължал около 200 хил. лева на Йоско. Дългът е бил от поне 7 години, но не е върнат.
Изданието припомня, че Йоско Костинбродския и Богьовеца бяха обвинени за опит за убийство на ромския бос Киро Японеца.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар