След смъртта на принц Филип: Кейт Мидълтън официално стана бъдеща кралица (И как Елизабет публично го заяви)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън официално е бъдещата кралица на Британия

Кейт Мидълтън все по-категорично се налага като кралица на Британия. На погребението на принц Филип, херцогинята на Кеймбридж буквално изми срама от интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри. Съпругата на принц Уилям успя да накара всички не само да симпатизират на кралското семейство, но и да го подкрепят. А онова, което наистина впечатли всички е фактът, че Кейт демонстрира поведение достойно за самата Елизабет Втора.

„Тя посрещна много смело цялата ситуация. Гледаше открито камерите, спокойно, водеше цялата дамска част. Когато кортежа спря пред църквата, напълно спонтанно прегърна принц Чарлз, за да му предложи утеха. И не й пукаше дали някой да я види. Това не беше показен жест, тъй като всичко се разви встрани от камерите“, споделят присъстващи журналисти, пише „Дейли мейл“.

„Тя беше забележителна. Безусловно стилна, спокойна, тиха, успя да накара дори Уилям и Хари да говорят по време на погребението. Първа спря Хари и го заговори, после тактично се оттегли, за да остави двамата братя насаме, докато се прибираха от параклиса Сейнт Джеймс“, споделят още свидетелите.

Най-категоричния признак, че Кейт е първа след кралицата бе фактът, че тя поведе кралското шествие на дамите от семейството към църквата. Освен това носеше особено специално бижу на шията си. На гърдите й висеше тройната перлена огърлица на кралицата с диамантена закопчалка. Смята се, че тя е подарена на кралица Елизабет от принц Филип за коронацията й. Без съмнение знаков подарък колко високо се цени Кейт в семейството и двора.

Кейт Мидълтън изми срама от интервюто на Меган и Хари и се превърна в кралица на сърцата сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън изми срама от интервюто на Меган и Хари и се превърна в кралица на сърцата сн. Инстаграм

„Британците могат да бъдат спокойни. Кейт не само изми срама от интервюто на Меган и Хари, но и доказа, че монархията е в сигурни ръце, начело с нея. И има бъдеще. Тази умна, спокойна и мъдра жена помири братята, подкрепи тъста си и стоически изтърпява вече десет години всички атаки срещу нея. Няма по-достойна наследница на Елизабет и по-обичана кралица“, коментират те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар