Окончателно! Уилям и Чарлз решават бъдещето на кралското семейство (И кой ще остане в него?)

Гласувайте за статията

Уилям и Чарлз решават съдбата на кралското семейство

Уилям и Чарлз ще решават колко членове ще има кралското семейство и кои лица ще влизат в него. Съвсем скоро ще се организира „среща на върха“, в която кралицата, принц Уилям и принц Чарлз ще решават бъдещето на монархията.

Основния проблем възникнал след Мегзит и смъртта на принц Филип. Оттеглянето на Меган и Хари, скандалите с принц Андрю и оттеглянето на децата на принцеса Ан от обществения живот, силно затруднява избора на кралски особи, които да бъдат на разположение на короната. И да поемат патронажите на принц Филип.

Известно е, че принц Чарлз беше за много по-ограничена монархия. Той виждаше себе си, Камила и двамата си синове и съпругите им, на чело на кралския дом. В същото време Меган и Хари се оттеглят от обществените си задължения, а това доведе до куп проблеми.

Принц Андрю също беше ангажиран с многобройни военни титли и патронажи, както Хари, а и принц Филип. Тези задължения предстои да бъдат поети от други членове на фамилията. Уилям и Чарлз ще трябва да вземат наистина тежки решения за бъдещето на монархията. Очаква се Софи Уесекс и принц Едуард да поемат част от задълженията на Меган и Хари, но това едва ли ще бъде достатъчно.

Уилям и Чарлз на спешна среща за бъдещето на монархията сн. Инстаграм

Уилям и Чарлз на спешна среща за бъдещето на монархията сн. Инстаграм

Кейт и Уилям ще трябва да се ангажират още по-активно, но се предполага, че принцесите Беатрис и Йожени също ще бъдат принудени да се включат. Зара Тиндъл и Питър Филипс, които от години не се занимават с кралски ангажименти, от друга страна може да се окажат изключени и от двора. В същото време принцеса Ан се ангажира все по-активно с кралски ангажименти, в желанието си да замести кралицата. Така че първоначалния план на Чарлз за свиване на „Фирмата“ скоро няма да се осъществи. Поне в своята цялост, пише „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар