Принц Чарлз втрещи след погребението на Филип (Вижте защо изуми всички)

Гласувайте за статията

Принц Чарлз втрещи след погребението на Филип

Принц Чарлз изуми всички след погребението на принц Филип. Принцът на Уелс изненада с жест, който остана незабелязан за камерите, но по-късно прикова изследователите пред екрана.

„Бъдещият крал безцеремонно отпрати колите на кралските особи и ги принуди да вървят пеша към хълма. С един дребен, но доста красноречив жест, той сложи край на семейната вражда и обедини семейството си. Отново“, пише Ричърд Кей в „Дейли мейл“.

„На погребението на принц Филип станахме свидетели на един малък, но доста знаков жест. Принц Чарлз отпрати бронираните автомобили на членовете на кралската фамилия. Така семейството бе принудено да се прибере пеш до двореца Уиндзор. В този толкова строго планиран ден, един такъв жест говори страшно много“, коментира още Кей.

Прави впечатление, че именно на тази разходка Кейт поговори с Хари, а после го остави, за да се сдобри с Уилям. Двамата братя са имали двучасов разговор, който е сложил началото на така чаканото помирение. По-рано самият Чарлз е прекарал няколко часа със сина си, за да поговорят за бъдещето. Това е накарало и Хари да реши да остане за рождения ден на баба си в края на тази седмица. Кралицата е сломена и доста тежко изживява смъртта на съпруга си. Нищо чудно, че любимият й внук е готов на много, за да я зарадва.

Принц Чарлз шашна с жест сн. Дейли Мейл

Принц Чарлз шашна с жест сн. Дейли Мейл

Що се отнася до Чарлз, решимостта на бъдещия монарх да предизвика смут дори в погребението на баща си, за да събере синовете си и да ги помири, то той предизвика възхищение. След като новината за жеста му бе оповестена, социалните мрежи бяха залети от коментари. Много от които в подкрепа на Чарлз и жеста му. А мнозина са изумени от смелостта на принца да рискува по този начин. „Това е достоен баща и владетел. Заслужава адмирации, че намери начин да събере синовете си“, коментират те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар