Преслава се ожали: Забравям си текстовете на песните! (виж тук) Преглеждания: 210

Преслава си забрави песните
0
Оценете този post

Преслава дълго е без работа и си забрави песните!

Преслава е започнала да забравя текстовете на някои свои песни. Това призна самата тя във видеолайф във фейсбук тази седмица, когато зарадва феновете си с изпълнения на живо.

Преслава
Преслава си забрави песните

Добричлийката пя от сърце и създаде много настроение, а и самата тя се посмя, след като откри, че не се затруднява с хита си „Нямам право”.

„Остава запаметено, че не си знам текста на „Нямам право”, а това ми е най-любимата песен. Значи смятайте до какво води тази пандемия – напълно изтрещях”, сподели Преслава през смях след представянето на песента, в което пропускаше някои части от текста.

„Аз като феновете, включвам се на припева само”, пошегува се тя. Добричлийката си помагаше с телефон, от който поглеждаше текстовете на някои свои песни, забелязаха фенове. И все пак те бяха много доволни, защото Преслава не просто пя на живо, а изпълняваше музикални желания.

Тя поздрави с песента „Най-добрата дума” на Росица Кирилова и дъщеря си Паола, която танцуваше през цялото време край нея. Изборът не е случаен, защото Преслава сподели, че и двете много харесват Роси Кирилова.

„Забравила съм си текстовете, защото аз забравих, че съм певица дори. Толкова време не съм ги пяла тези песни, че то е нормално”, сподели Преслава в края на видеото, когато благодари на почитателите си за прекрасния лайф. „Надявам се скоро да се видим и на живо”, завърши тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.