Неда Спасова направи горещи разкрития за Владо Карамазов

Гласувайте за статията

От известно време той се изявява доста активно и на друго поприще

Актрисата Неда Спасова, позната ни още като сестра Кая Райкова от хитовия сериал „Откраднат живот“, направи горещи разкрития за колегата си Владо Карамазов.

С тях тя буквално взриви социалните мрежи.

Неда Спасова

От известно време той се изявява доста активно и на друго поприще

Миловидният актьор се оказва доста остър камък. Талантливата Неда Спасова призна по какъв начин е била тормозена от него и на какво я е научило това в крайна сметка.
От известно време Карамазов се изявява доста активно като фотограф. Пред обектива му от време на време позира страхотната актриса, с която бяха и екранна двойка в „Откраднат живот“.

Неда пише: “ Кой би предположил, че снимките са на актьор, а не на фотограф, който се е занимавал цял живот с това“.

„Забелязах и напредък в отношенията ни на фотограф и модел. Разбираме се с по една дума, почти не ми се кара и не ме насмита да се стегна. Наскоро ми казаха, че доста съм напреднала с позирането за снимки. Аз все пак не съм модел и нямам никакво самочувствие да позирам освен за селфи. И знам, че причината е Владо, който много ме е тормозил. И много ми се е карал, когато физиономията ми е тъпа, а изпускаме светлината“, призна актрисата от Театър София.

Неда Спасова допълва: „Истината е, че тия дето най-много те тормозят – те изкарват най-доброто от теб. Онова, на което не предполагаш, че си способен. Странен парадокс. И друг път ми се е случвало. Дано по-често ме среща животът с такива хора… С тормозници. Те си заслужават“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар