Камелия проговори за ринопластиката (Какво разкри?) Преглеждания: 2016

Камелия признава, че за 50-тия си рожден ден е решила да се "освежи" сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Камелия признава, че в началото разликата след ринопластиката е шокираща

От няколко седмици новият нос на поп фолк изпълнителката Камелия е сред водещите теми в медийното пространство. И ето, че певицата разкри защо е прибегнала до тази промяна.

„Защото само преди два месеца имах юбилей и защото през последните няколко години генетиката започна да се проявява при мен. От фамилията на баща ми сме по-присъстващи откъм носове, а с годините леката ми чупка започна да става по-видима.

Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот и имайки предвид, че скоро навърших  50 – просто реших да се освежа и леко да изтрия тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се, висеше малко надолу.

Досега, благодарение на филтрите това не ми личеше, но на живо се виждаше. В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум една година, за да се получи търсения резултат. Аз малко избързах с появата си по телевизията и се учудих, че с такъв грим изглеждам така отстрани, защото като се снимам вкъщи и има голяма разлика.

Носът ми не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време да се отпусне. Факт е, че в началото разликата е шокираща, но наистина това е процес, който предстои да се подобрява и тъканта трябва да се намести.

Камелия признава, че за 50-тия си рожден ден е решила да се "освежи" сн. Инстаграм
Камелия признава, че за 50-тия си рожден ден е решила да се „освежи“ сн. Инстаграм

Така че, това не е финалния начин, както ще изглежда след една година. Вярвам в доктора,  който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!“, казва Камелия за новия си нос, пише trud.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.