Бижутата на Кейт Мидълтън на погребението на принц Филип със скрити сантиментални послания

Кейт Мидълтън отдаде със сантиментални бижута почит към кралицата на погребението на принц Филип, пише списание "Пийпъл". Защото съществува дълбок смисъл в избора за бижутата, които Кейт носеше по време на церемонията за погребението на принц Филип. Докато присъстваше вчера на погребението на принц Филип в параклиса "Сейнт Джордж", херцогинята на Кеймбридж носеше огърлица и обеци, които имат специална връзка с кралица Елизабет и нейния съпруг от 73 години.

Огърлица

39-годишната Мидълтън носеше огърлица от японски перли (Four Row Japanese Pearl Choker), който преди това е носила по време на празненството за 70-годишнината от сватбата на кралица Елизабет Втора и херцога на Единбург през 2017-та година.

Даяна

Нейно Величество преди това е предоставяла огърлицата на принцеса Даяна за държавно посещение в Нидерландия през 1982 година.

Обеци

Кейт носеше и перлени обеци с диаманти (Bahrain Pearl Earrings), подарени на кралица Елизабет Втора по случай сватбата й с принц Филип през 1947 година. Кейт е носила обеците със сантиментална стойност няколко пъти в миналото - включително за службата за Деня на възпоменанието през 2016-та година, само година след като избра да носи бижутата и предната година за същото събитие. [caption id="attachment_663871" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън почете паметта на принц Филип с бижутата си сн. YouTube Кейт Мидълтън почете паметта на принц Филип с бижутата си сн. YouTube[/caption] Както всички гости, присъствали на церемонията по погребението на принц Филип в събота в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор, Кейт Мидълтън също носеше черна маска за лице, предават от ladyzone.bg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ??XmakeuptutsX?? (@xmakeuptutsx)