Погребението на принц Филип не мина без скандал (Полицията задържа жена без дрехи – Снимка)

Гласувайте за статията

 

Гола жена само по светлоотразителна жилетка бе задържана от полицията

Сбогуването с принц Филип не се размина без скандал . Въпреки внимателната подготовка за погребението и едноседмичната репетиция на полигона Пирбрайт в Съри, прощаването  с монарха беше белязано от позорна постъпка.

Докато близки роднини на принца бяха в параклиса на Свети Георги за погребението, стотици британци чакаха на улицата. По едно време жена, облечена в светлоотразителна жилетка, първо се опита да се изкачи на пиедестал в центъра на площада, а след това започна да крещи непонятни лозунги и се удари в обектива на камерата. 

Гола жена наруши реда на поклонението на херцога на Единбург
Снимки: wday.ru

Трудно е да се каже какво точно искаше активистката да каже със  самотния си протест. За броени секунди голата нарушителка на беше озаптена, вързана и отведена от полицията.

Все още не е известно какво наказание заплашва кавгаджийката за провокативното й поведение по време на церемонията. Депресиращо е също така, че приживе принц Филип, сякаш се опитваше да избегне подобни ексцесии, помоли кралското семейство да проведе церемонията по погребението възможно най-тихо. Роднините обещаха да изпълнят последната воля на починалия. Но това не може да се осъществи напълно, предават от wday.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар