Кралица Елизабет трогна света с най-тъжната си снимка (Вижте я скършена от болка, но достойна)

Гласувайте за статията

Нейно Величество доказа, че живота може да свърши, но любовта не

Кралица Елизабет и принц Филип често бяха герои на всевъзможни теории на конспирацията като например как ги поддържат толкова дълго живи както и включвани в безброй шеги. Имаше дори и залози колко дълго ще живеят монарха и принц Филип.

Херцогът на Единбург си отиде два месеца преди да навърши 100 г, а Елизабет на 21 април ще стане на 95.

Бяха  женени цели 73 години и бяха повече заедно, отколкото сами.

Може да обичате или не кралицата и цялото британско кралско семейство, но в момента, в който тя се раздели с мъжа, с когото е живяла повече от седем десетилетия, а това може да трогне дори на най-неемоционалните наблюдатели.

И то не, защото велик човек си отива, не защото кралицата остава сама, а защото виждаме, че сбогуването с любовта може да съкруши дори онези, които често сме смятали за безмилостни.

Снимката на Елизабет, седнала сама в параклиса с отсъстващ поглед, е може би най-тъжната снимка от погребението на принц Филип.

Това не е просто снимка на кралица, загубила съпруга си.

Крехката и самотна Елизабет се сбогува любимия си принц
Снимка: Инстаграм

Виждаме жена, която през целия си живот е била заобиколена от много хора, близки и онези, които  искрено или от интерес са желали власт – а сега тя е съвсем сама.

Това е снимка, която е и огледало на това, в което живеем, особено през последните години.

Жената, която управлява не само Великобритания, но до известна степен и света, в този момент е точно като всеки от нас. В нея като личност се отразява колективното състояние, колективната душа.

Счупена от болка, но все пак достойна. Човекът, който я подкрепя  го няма, сега тя е сама – оставена сама на себе си и вярата си., предават от fashionel.mk.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар