Симона Загорова за Даниел Милушев: Не беше любов от пръв поглед! (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Симона Загорова и Даниел Милушев разказаха за предизвикателствата на родителството

Тази седмица в поредицата „Менделсон“ разказваме любовната приказка на Симона Загорова и Даниел Милушев. За родителските предизвикателства, новородената им дъщеря Галина и каква баба е попфолк примата Глория, разказва Цвети Петрунова.

Докато зад Симона светлините постепенно изгряват, той гледа „Гласът на България“ в родния Доспат. Година по-късно на случайна среща в кафе Даниел се влюбва отново в нея – без да я познае като момичето от сцената.

„Не беше любов от пръв поглед“, каза Симона. „Направо си беше любов от пръв поглед“, поправи я Даниел. Двамата разказаха за емоциите по време на първата си среща.

„Най-накрая малко през нощта се видяхме“, спомня си Симона. „Малко беше странно чувството като за първа целувка и прегръдка“, допълва Даниел.

Двамата си спомнят и вълнуващите мигове, когато научават, че Симона е бременна. „Направих теста, чакахме три минути, той го отвори и… отиде да плува 40 минути в морето, за да може да се освести какво става“, каза Симона. „Тя беше замръзнала 40 минути“, допълва той.

След шока двамата решават да запазят бебето – така малката Галина се ражда в женското царство на Симона, щастливите баби и всеотдайните прабаби. „И двете баби много ни помагат, макар че те не искат така да ги наричаме“, каза Симона.

„В началото ме беше страх, но сега – не. По-скоро чувствах неувереност, но сега го нямам този проблем“, каза Даниел. „Нашето дете е много кротко“, каза Симона.

„Като цяло тя слуша сръбско и яде. В момента, в който й пуснем сръбско, тя спира да плаче“, допълва Даниел.

Симона Загорова и Даниел Милушев разказаха за предизвикателствата на родителството сн. Инстаграм

Симона Загорова и Даниел Милушев разказаха за предизвикателствата на родителството сн. Инстаграм

„Глория е много добра тъща. С нея се разбираме много добре и аз съм щастлив, че е отгледала такава хубава дъщеря“, каза той. „Мисля да върна качествените мелодии и текстове, които смятам, че липсват“, казва от своя страна Симона, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар