Щерката на Стоянка Мутафова трепери за… Преглеждания: 1827

Само преди борени дни тя чукна 70 години
0
Оценете този post

Само преди борени дни тя чукна 70 години

Нови тревоги има единствената наследница на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева.

Запознати издават, че тя е силно притеснена каква ще бъде съдбата на имотите и банковите спестявания, които майка ѝ остави след смъртта си.

Само преди броени дни щерката на Стоянка Мутафова навърши 70 години. Тя обаче няма свои наследници. С напредването на ЕГН-то в главата ѝ започнали да се прокрадват тъмни мисли и терзанията при кого ще отиде имането на Стояна. Те вече не ѝ дават мира.

Стоянка Мутафова
Само преди борени дни тя чукна 70 години

Най-големият страх на Грубешлиева бил имането да не отиде в ръцете на нейния полубрат, който живее в Америка. Двамата изобщо не мелят брашно. За всичките години, в които знаят за съществуването си, са се чували само няколко пъти.
За последно той ѝ се обадил месец след смъртта на Стоянка Мутафова, за да изкаже съболезнования. Муки обаче издава, че изобщо не се трогнала от закъснелия жест.

Всъщност Божил, както се казва братът на Грубешлиева, е единственият ѝ жив роднина. Той е дете на татко ѝ Леонид Грубешлиев от друга жена. Конфликтът между двамата възникнал отдавна заради наследството, което баща им им оставил след смъртта си. Тъй като последните си години на тази земя Леонид изкарал в Америка, заедно със сина си, Божил взел цялото наследство. То възлиза на хиляди долари, вложени в банкови влогове, както и в имоти.

Името на Муки, макар тя също да била пълноправен наследник, не присъствало в завещанието на баща ѝ. Така тя останала без пукнат лев от него след кончината му. Грубешлиева се надявала брат ѝ на добра воля да ѝ предложи да си поделят имането, но това не се случило. През годините тя е осъществявала връзка с родственика си, който живее в Америка. До споразумение относно парите на раздора обаче така и не се стигнало.

Муки не крие, че не е обичала биологичния си баща, а за свой такъв е приемала Нейчо Попов. Именно той я е отгледал с любов, отдаденост и внимание. Миналата година тя се пребори да го направи посмъртно почетен гражданин на родния му Бургас. На общия им гроб със Стоянка сложи тяхна снимка заедно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.