След краха на Национална лотария, Захари Бахаров…

Гласувайте за статията

Тази на кръчмата е кандидат за най-креативно попадение

Мнозина не могат да повярват какво се случва със Захари Бахаров след краха на Национална лотария.

Кръчма взе лика на актьора и го накара да разнася кюфтeтa и пържени картофи.

Самият Захари Бахаров си пусна фотоса във Фейсбук, допълвайки го с много усмивки. Той обаче не уточнява къде се е появила въпросната инициатива за бира-скара. Но явно тя е станала още преди настоящата карантина.

Захари Бахаров

Тази на кръчмата е кандидат за най-креативно попадение

Бахаров е с фрак и папийонка. Подобни фотоси навремето бяха изрязани на картони в цял размер. Те бяха разпратени из страната, за да рекламират лотарията, на която актьорът бе водещ. След закриването на предаването и края на лотарията картонените фигyри на Бахаров станаха ненужни. Дори имаше серия от снимки из социалните мрежи как Захари Бахаров наднича от различни места, понякога и от кофата за боклук.

Тази на кръчмата обаче е кандидат за най-креативно попадение. Бахаров с папийонката рекламира типично кръчмарски специалитети като кюфтета. Освен това добавя и щрих от новото време като хотдог и бургери, а има и принцеси, готвено, кафе…
Личи си, че е имало инцидент с главата на картонената фигура и тя е лепена допълнително.

Фенове и приятели на актьора си направиха закачки в социалните мрежи с неговата публикация. Те пуснаха Бахаров с кадър като мафиот в култовия сериал „Под прикритие“, но с различни реплики: „Изяж Захари, спаси кюфте“.

Някои пък добавят, че са видели подобни изобретения и на други места. Едно от тях е Женския пазар, където преди време картонена фигура на Бахаров продавала фъстъци и други ядки.
Междувременно феновете на актьора очакват да видят новото му международно участие, пише „Телеграф“.
То е в продължението на сръбския филм „Южни ветар“ – „Ускорение“. Там освен Бахаров има и още БГ актьори – Мариан Вълев, Асен Блатечки и Николай Николаев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар