Меган Маркъл отдаде почит на принц Филип по специален начин (Вижте жеста на херцогинята)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл не успя да присъства на погребението на принц Филип

Макар и да не присъства на погребението на принц Филип, Меган Маркъл все пак отдаде почит на покойния съпруг на Елизабет Втора. Херцогинята на Съсекс, която е в напреднала бременност с второто си дете, не получи медицинско одобрение да лети от Калифорния, където са установени заедно с принц Хари, до Лондон, за да придружи съпруга си на събитието.

Жест към херцога на Единбург

Освен че е наблюдавала погребението от дома си, Меган Маркъл е направила още един жест към херцога на Единбург. Заедно с принц Хари са изпратили специален венец, допълнен от бележка, надписана ръкописно от херцогинята.

Цветя със специално значение

Украсата включва цветя със специално значение по идея на двойката, разказват от „Harper’s Bazaar“ – растението меча стъпка, един от символите на Гърция, което е препратка към корените на принц Филип, както и морска падуба, представляваща службата на покойния херцог на Единбург в Кралските военноморски сили.

Венецът е изработен от флориста Уилоу Кросли, работил преди това върху аранжировки за сватбата на Меган и Хари през 2018-та година, както и за кръщенето на техния син Арчи в замъка Уиндзор.

Меган Маркъл отдаде почит на принц Филип по специален начин сн. YouTube

Меган Маркъл отдаде почит на принц Филип по специален начин сн. YouTube

Двойката почете паметта на принц Филип с послание в официалния сайт на организацията си Арчиуел (Archewell) в деня на смъртта му. То съдържаше следните думи, изписани с бели букви на тъмен фон: „В памет на Негово Кралско Височество херцога на Единбург, 1921-2021 г. Благодарим за преданата служба. Ще липсвате много на всички“, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар