Лъсна огромната лъжа на Хепи Ванче

0

Щастливата фермерка не спира да се снима с маймуните в Доминикана

Лъсна огромната лъжа на Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче.

Припомняме, че именно тя бе човекът, който си тръгна от последния сезон на риалити формата „Фермата“ с голямата награда от 100 хиляди лева.

Хепи Ванче
Щастливата фермерка не спира да се снима с маймуните в Доминикана

Вероятно си спомняте, че Хепи Ванче се заричаше, че ще си купи апартамент с финансовата инжекция от шоуто. Е, това не се случва. Повече от очевидно е, че Ваня Илиева е решила да заложи на преживявания. Тя се поглези на екзотична екскурзия до Доминикана.

„Не съм от хората, които обичат All inclusive пътуванията. Обичам да пътешествам и да се смесвам с местните, да разучавам култура, традиции, танци, кулинарни изкушения. Сега обаче с този Ковид най-безопасният начин за „бягство“ е чартърен полет и хотелче. Бях скептично настроена, че ще умра от скука… Минаха няколко дни, а времето не ми стига за всичко, което бих искала да направя, а дори не съм си започнала книгата (нося даже 2). Познавам вече половината резорт… и те ме познават. Местните са супер мили и усмихнати. Правим йога, играем бинго, плуваме, танци, коктейли, море, палми, небе“, разказва в профила си в Инстаграм Хепи Ванче.

Щастливата фермерка не спира да се снима с маймуните в Доминикана. Тя признава, че винаги й се е искало за домашен любимец да има именно такава животинка.

„Още от малка тормозех нашите…. Ама то две маймунки под един покрив…трудно! И така… От време на време ми се отдава шанс да погушкам някоя, което ме прави изключително Хепи“, пише още тя.

Неотдавна Хепи Ванче счупи крак на ски пистата. При все, че гипсът вече е свален от пострадалия крак, тя все още куца и се движи със затруднение.
Това не й пречи да се включи в танците на плажа, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.