Хороскоп за 18 април, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Неделя не е еднозначен ден за Везните. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Изясняват се нещата и в любовта. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утре Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Скорпион

Днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Грижете се добре за здравето си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Стрелец

Днес ще е силно активен. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Някой от представителите на зодия Стрелец други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Козирог

Неделя може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Разговорите за пари са трудни. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Риби

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Риби. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Късметът е с Вас и в любовта. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар