Хороскоп за 18 април, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Овен

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Силно успешен ден, подчертаващ, че Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Денят ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Овните са психически устойчиви, което ги прави стабилни.

Телец

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете борбени.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Днешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Към парите също трябва да подходите разумно. Неделя със сигурност ще бъде доста успешен ден.

Рак

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. При някои това определено се свежда единствено до любовната взаимност. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Неделя е успешен ден в значителна степен за Раците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Лъв

Днес ще блести с особен успех за Лъвовете. Парите идват и си отиват. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар