Ето какво се случва с Десислава Радева след операцията

Гласувайте за статията

Тя бе хоспитализирана в „Св. Иван Рилски“ на 12 април

Стана ясно какво се случва със съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева.

Запознати разкриват, че след като бе приета в лечебно заведение за интервенция във връзка със сериозен здравословен проблем, тя вече е добре. Десислава Радева дори е изписана от лечебното заведение.

Десислава Радева

Тя бе хоспитализирана в „Св. Иван Рилски“ на 12 април

Манипулацията е преминала успешно и тя се възстановява, съобщават от Dir.bg.

Припомняме, че Десислава Радева бе хоспитализирана в болница „Св. Иван Рилски“ на 12 април. От здравното заведение категорично отказваха да дадат каквато и да било информация за състоянието ѝ. Официално подробности около случая не се съобщават и сега.

Припомняме, че на 17 февруари тази година бе съобщено, че съпругата на Румен Радев е дала положителен тест за коронавирус. Специалисти обаче посочват категорично, че това няма общо със сегашния й проблем, пише zajenata.bg.

Радева бе приета по спешност (според някои) в болница „Св. Иван Рилски“. До приема й се стигнало заради силно главоболие, което продължило няколко дни и не се повлиявало от нищо.

В крайна сметка стана ясно, че съпругата на президента страда от мозъчна аневризма. Това представлява балонообразно разширение на мозъчен съд, което понякога руптурира (разкъсва се), причинявайки мозъчен инсулт или фатален изход.

Медиците трябваше да вземат решение дали да се опитат да излекуват проблема с медикаменти или да я подложат на оперативно лечение. В крайна сметка са се спрели на втория избор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар