Кичка Бодурова изби рибата с тази изцепка

Гласувайте за статията

В края на вечерта била част от танцова катастрофа с неизвестна дама

Певицата от близкото минало Кичка Бодурова изби рибата с изцепката, която сътвори.

Както вече стана ясно, тя е на екзотична почивка в Канкун, Мексико, заедно със своя съпруг и техни семейни приятели.

След като се ваксинира, тя направи и дръзка промяна във външния си вид и по-конкретно с цвета на косата си. Положителните коментари в мрежата ясно показват, че е предприела добър ход.

Кичка Бодурова

В края на вечерта била част от танцова катастрофа с неизвестна дама

Изпълнителката на най-патриотичните песни, сред които „Обичам те, майко Българийо“, „У дома“ и „Големия час“, сподели пикантни видеа от своята мексиканска ваканция. Кичка Бодурова изненада всички с щурия си и неутихващ млад дух. Изпълнителката събра погледите на всички туристи в Мексико и със сигурност вече е популярна там.

Последната вечер на Кичка и компания в Мексико ще остави топли спомени за цял живот. Компанията се отдали на среднощно къпане в басейна на хотела. Хубавата музика пък ги подтикнала към щури танци.

Атракцията на вечерта била една дама, която се раздавала на дансинга и събирала множество любопитни погледи и поздрави за освободената душа, която носи.
„В края бях част от танцова катастрофа с неизвестна дама … но беше забавно и щастлив край! Просто тя изпи още няколко питиета…“, пише Кичка Бодурова за купона с непознатата жена край басейна.

Почитатели й в България пък я чакат с огромно нетърпение да се завърне в страната. Очаква се това да се случи през месец май. Ако няма нови забрани покрай коронавируса, със сигурност изпълнителката ще направи и няколко концерта, с които да зарадва почитателите си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар