Щерката на Гала не е на себе си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя пита дали може да осъди извършителя

Дъщерята на Гала – Мари Константин Будева не е на себе.

Причината за това е изрод, чието хоби явно е да стреля по котки. Мари Будева изплака, че в един от близките дни от ръцете му е пострадало поредното беззащитно животинче.

Домашният й любимец – Пешо

От няколко години част от семейството на щерката на Гала – Мари, е котаракът Пешо. Тя споделя, че той също без малко е щял да падне жертва на стрелеца по котки.

„Човекът, който беше застрелял Пешо (за щастие без да е фатално), днес е убил друго котенце. Искам да знам защо този човек съществува, мога ли да го осъдя и не искам да казвам повече, защото пиша това през сълзи не виждам нищо справедливо“. Така изригна Мари в профила си в Инстаграм.

Иначе за своя Пешо тя се грижи като за султан. Щерката на Гала често споделя с последователите си снимки от разкошния му живот в дома й.
„Когато го прибрахме беше пребит жестоко от човек и му извадиха оперативно сачма от главичката. За щастие сега е здрав, дебел и си има дом, в който е много обичан“, споделя Мари, отбелязва pik.bg.

Истината е, че това, за което пише Мари в профила си, е ежедневие. За съжаление навсякъде се намира по един такъв идиот, който изкарва негативните си емоции върху беззащитните животинки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар