Кралското семейство с емоционално сбогуване с принц Филип (Споделиха невиждани снимки часове преди погребението)

Гласувайте за статията

Принц Филип е бил любящ баща и съпруг, свидетелстват непоказвани снимки от кралското семейство

Принц Филип може да е познат като строгия войник, мъжът зад кралицата, нетактичния дипломат и отявлен флиртаджия за широката общественост, но семейството ще го запомни по съвсем друг начин. Близките му споделиха различни емоционални снимки с него. Тон даде Кейт Мидълтън, а след нея дори кралицата избра този начин, за да почете вече починалия си любим съпруг.

Часове преди погребението Елизабет сподели снимка от последната им ваканция в Шотландия. На нея принцът е легнал на тревата с шапка в ръка. А кралицата е удобно седнала до него. Подобни лични кадри никога не са споделяни от семейството. Затова и са толкова специални, особено за хората извън фамилията.

Зара Тиндал не остана по-назад. Тя сподели снимка на дядо си от ловната им хижа. В нея се вижда, как Филип закусва в компанията на правнучката си Миа Грейс в Шотландия. И пие ейл и традиционната тъмна бира, докато двамата хапват заедно. Емоциалният кадър разтърси всички

Не толкова емоционална, но пък изключително сърдечна е фотографията на Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж сподели снимка, на която малката Шарлот е седнала между баба си и дядо си, Джордж е от другата страна на баба си, Савана Филипс е застанала отзад, а Исла Филипс е до дядо си и държи най-малката си братовчедка — Лена Тиндал, заедно със сестра й Миа. Докато самата кралица държи в прегръдките си малкия принц Луи.

Принцовете Андрю и Едуард също споделиха снимки с Филип, но доста по-официални. Принцеса Ан избра да се въздържи, а принц Хари предпочете да сподели мъката си, отколкото да разкрива интимни семейни моменти.

Принц Филип определено е стожер на кралското семейство сн. Инстаграм

Принц Филип определено е стожер на кралското семейство сн. Инстаграм

Със сигурност принц Филип е бил истински герой за семейството си и опора дори за своите внуци и правнуци. А споменът за него ще бъде запазен в историята и в сърцата на най-любимите му хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар