Изненада! Дженифър Лопес се „теши“ с Бен Афлек след раздялата с Алекс?!

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес в прегръдките на Бен Афлек – случайно или…?

Старата любов вражда не хваща. 20 години по-късно Дженифър Лопес и Бен Афлек отново се събират. Изненадващо певицата отмени годежа си с Алекс и предстоящата им сватба, малко след като Бен призна, че все още я обича. И ако мнозина бяха категорична, че тази любовна история е отдавна забравена, последните събития показват друго.

Буквално дни след като скъса с Алекс, Дженифър е заснета да се прибира у дома с Бен Афлек. Актьорът видимо изглеждаше доволен да я изпрати до дома й, особено когато е съвсем сама.

 

Заради изневяра и изгубено доверие, Дженифър се раздели с Алекс Родригес. А Бен изненадващо реши да й се обади и да я покани на приятелска среща, за да се разтуши.

 

Според източници, близки до двойката, Бен още не е преболедувал Дженифър. Той дори заряза гаджето си Ана де Армас през януари. А според слуховете, причината са именно зачестилите слухове, че Джен има проблеми с годеника си.

 

Самият Афлек имаше повече от 10-годишен брак с колежката си Дженифър Гарнър. Той направи няколко опита да се помири с нея, но нито трите им деца, нито желанието да осигурят стабилен дом на наследниците им, не успяха да го отдалечат за дълго от бутилката и хазарта. След серия случайни афери, актьорът се взе в ръце. Започна да ходи на рехабилитация и да посещава психолог. Джен бе неизменно до него в този труден период, но не го прие обратно в живота си. Очевидно обаче промените са накарали друга една жена да размисли.  И може би ситуацията помежду им съвсем скоро ще се промени.

Бен Афлек и Дженифър Лопес пак заедно? сн. Пинтерест

Бен Афлек и Дженифър Лопес пак заедно? сн. Пинтерест

Самият Бен даде знак, че още не е прежалил Лопес. „Гордея се с нея и с това, което постигна. В миналото медиите съсипаха любовта ни, но аз още я обичам“, призна той. Явно и Джей Ло не е безразлична…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар