Придворни: Погребението на принц Филип е като минно поле за Уилям и Хари (Всичко за подновената вражда)

Придворните притеснени заради Уилям и Хари сн. Инстаграм
0

Уилям и Хари подновиха враждата си, придворни притеснени за погребението на принц Филип

Уилям и Хари са подновили враждата си, а придворни са безкрайно притеснени за погребението на принц Филип.
Кралските помощници разкриват, че им се налага буквално да „ходят по черупки от яйца“, докато се опитват да се ориентират в разрива между Уилям и Хари , твърдят източници.

В четвъртък стана ясно, че принцовете няма да застанат рамо до рамо зад ковчега на дядо си. Вместо това те ще бъдат от двете страни на своя братовчед Питър Филипс .

Вътрешни източници подчертаха, че споразумението не трябва да се приема като знак, че братята отказват да вървят един до друг.

Говорител на Бъкингамския дворец каза: „Това е погребение … няма да бъдем въвлечени в тези опити за създаване на драма. Условията са договорени и те отразяват желанията на Нейно Величество.

Източници обаче признаха, че братската вражда е изразходвала „много мисъл и енергия“ в кабинета на лорд- шамбелана, който отговаря за днешните събития.

„Всички ходят върху черупки от яйца, за да не изострят ситуацията“, каза един от източниците. „За да бъдем честни, и Уилям, и Хари ясно заявиха, че искат да се съсредоточат върху траура на дядо си. И не искат нищо да пречи на това.“

„Но това накара всички двойно да се изнервят. Всички се страхуват да не кажат нещо, което по-късно може да се тълкува като критика към другата страна. Това е абсолютно минно поле“, пише „Дейли мейл“.

Източници настояват, че определянето на реда на тези, които се разхождат зад ковчега, се основава на „кръвни линии и възраст“.

Придворните притеснени заради Уилям и Хари сн. Инстаграм
Придворните притеснени заради Уилям и Хари сн. Инстаграм

Церемонията ще бъде поведена от принц Чарлз и принцеса Ан. Принц Андрю и принц Едуард ще вървят след тях. Зад тях ще бъдат принцовете Уилям, Хари и Питър Филипс. Очаква се граф Сноудън и Тимъти Лорънс да носят флаговете зад тях. Що се отнася до дамите в кралския двор, те вероятно ще бъдат до кралицата по време на цялата церемония.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.