Хороскоп за 17 април, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Определено ще сте за пример в работата.Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Утре обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Скорпион

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Грижете се добре за здравето си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати.Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Утре просто е такъв ден.

Стрелец

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Козирог

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Бъдете борбени.

Водолей

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Най-добре ще е да посветите събота на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Водолеите през утрешния ден. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Риби

В събота за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар