Хороскоп за 17 април, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Овен

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре вечер се посветете на семейството си. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Телец

В събота не се претоварвайте. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци

Събота е успешен ден за Близнаците. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Събота е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Намерете начин да се отпуснете.

Рак

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. В интимния живот емоциите са смесени. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Утре е ден за домашни дела. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Дева

 В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар