Патриша Аркет с шокиращи разкрития: Излизах с убиец!

Гласувайте за статията

Актрисата Патриша Аркет разкри в Twitter, че е излизала с мъж, който по-късно е бил осъден за изнасилване и убийство.

Става въпрос за Марк Роговски Гатор, който беше осъден за изнасилването и убийството на 22-годишната Джесика Бергщайн през 1991 година.

Актрисата Патриша Аркет разкри това, докато отговаря на въпрос на фен, който я попита коя е най-лошата среща, на която е била някога.

„ Втора среща. Той беше професионален скейтбордист и беше много сладък. И беше приятел на моите приятели. Забавлявахме се, но нещо ме изплаши, когато ме целуна. Дадох му грешен телефонен номер. „Той уби приятелката си години по-късно“, написа 53-годишната актриса.

В момента Роговски е в затвора, излежавайки 31-годишна присъда за убийство и изнасилване. Той беше популярен професионален скейтбордист през осемдесетте години, но кариерата му приключи през 90-те години поради пристрастяване към алкохола, пише “ Дейли Мейл „.

Признанията на Аркет, че е излизала с мъж, осъден за жестоко изнасилване и убийство на момиче, доста шокираха феновете й. .
„Той просто беше много сладък, атлетичен и се мотаеше с моите приятели …“, пише Аркет.

„Смисълът на тази история е – винаги се доверявайте на инстинктите си. И дъщеря ми понякога ми се оплаква, че понякога съм твърде защитно настроена“ – добавя носителката на Оскар.

Марк беше популярен през 80-те години, но поради проблеми с алкохола кариерата му тръгна надолу. След като се раздели с тогавашната приятелка Бранди Макклейн, която го обвини в домашно насилие по време на връзката, той започна да заплашва и новото й гадже.

Патриша Аркет във връзка с убиец сн. Уикипедия

Патриша Аркет във връзка с убиец сн. Уикипедия

Джесика Бергстен беше добра приятелка на бившата му и вярваше, че може да го спаси. Твърди се, че не е била в романтична връзка със скейтбордиста, но през 1991 г. Роговски я води на обиколка в Сан Диего, след което тя изчезва. По-късно спортистът призна, че я е ударил в тила с метален предмет, завързал я за леглото, насилил я и я е убил. Тялото й е погребано в пустинята и когато полицията го намира, то вече се разлагало, така че в началото не могли дори да я идентифицират. А тя е само на 22 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар