Доказано! Вече никой не се съмнява, че Хари е син на Чарлз (Ето защо)

Гласувайте за статията

Принц Хари категорично е син на Чарлз, твърдят запознати

Спекулациите относно произхода на принц Хари не са от вчера. Принцът от години е обект на клюки, че не е син на съпруга на принцеса Даяна. Дори Джеймс Хюит се възползва от тези слухове, твърдейки, че Хари е негов син, преди години.

Истината е, че той и Даяна приключват връзката си доста след раждането на Хари. Принцесата отдавна е родила втория си син, когато Хюит става нейн адютант и интимен приятел. За сметка на това опитите й за помирение с Чарлз удрят на камък, а това води и до семеейната криза.

Наскоро обаче стана ясно, че Хари не само е син на Чарлз, но и безусловно признат внук на принц Филип и кралицата. Двойката не само е очарована от него, но и го обявяват за свой любим внук.

Тези дни дори се появи снимка, която кара мнозина да се чудят, как никога не са забелязали колко прилича принц Хари на дядо си, принц Филип.

Това е снимка, направена през 1957 г. , за нуждите на корицата на списание „Paris Match“ . Авторът на книгата за кралското семейство Крис Джаксън също публикува тази снимка в профила си в Instagram .

Принц Филип е на 36 години, когато беше направена тази снимка, точно както Хари днес. Когато сравняваме снимките на двамата принца в униформа, става ясно, че Хари е истинско копие на дядо си.

„Сега всички знаем как ще изглежда Хари след 50 години“, се казва в един коментар.

Междувременно всички се интересуват от отношенията на Уилям и Хари. Запознати съобщават, че братята трябва да се срещнат за първи път в замъка Уиндзор в събота сутринта. Медиите посочват още, че Кейт Мидълтън (39) ще играе ролята на „миротворец“ между принцовете Уилям и Хари. Съобщава се, че двамата са обещали да опитат да решат отношенията и разногласията в чест на дядо си.

Принц Хари е копие на дядо си сн. Инстаграм

Принц Хари е копие на дядо си сн. Инстаграм

“ Те знаят, че съботата ще най-важният ден за тях и че трябва да уважават паметта на дядо си и да подкрепят баба си. „Цялото внимание ще бъде насочено към кралицата и няма изключения, семейството е единно“, каза източник пред Daily Mail.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар