Принц Хари и баща му принц Чарлз не си говорят

Макар и отношенията му със семейството му да са сложни, принц Хари нямаше как да пропусне погребението на своя дядо, принц Филип. Херцогът на Единбург почина на 99-годишна възраст и ще бъде погребан в тесен кръг на 17-ти април. Но сега, когато Хари и останалите членове на кралското семейство трябва да загърбят различията си и да бъдат заедно в скръбта, стана ясно, че престоят на "избягалия херцог" няма да бъде особено топъл.

Забрани

Според информацията на източници от двореца, е забранено на Хари да присъства на каквито и да било семейни събирания, след като погребението мине. Но те посочват, че причините за това са строгите пандемични мерки във Великобритания.

Изолация

В момента принцът се е изолирал във Фрогмор котидж, където живееше със съпругата си Меган, преди да преместят живота си в САЩ. Той е там вече около пет дни, колкото трябва да бъде периодът му на карантина, след пристигането му от друга държава на територията на Острова. Това му дава право да присъства на службата. Но след това херцогът на Съсекс ще трябва да се върне и да продължи карантината си още пет дни. [caption id="attachment_663721" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари е прокуден от семейството си сн. Инстраграм/ sussexroyal Принц Хари е прокуден от семейството си сн. Инстраграм/ sussexroyal[/caption] Докато останалите членове на кралската фамилия ще могат да се събират и да почитат паметта на Филип, Хари ще трябва да стои далеч от подобни мероприятия. Някои британци изразиха съмнението си, че причината не се крие толкова в мерките, а в това, че в момента принцът е в много напрегнати отношения с фамилията си, особено след интервюто, което дадоха с Меган в шоуто на Опра. По последни данни, принц Чарлз не разговаря с малкия си син, защото е твърде огорчен от поведението му, предават от eva.bg.