Венета Райкова категорично отказва да работи без пари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Венета Райкова държи трудът й да бъде заплатен подобаващо

Венета Райкова не се е отказала от телевизията. Блондинката, която е сред най-знаковите лица в родния ефир, отлично знае цената си и отсича, че няма да работи без пари. Иначе била затрупана с предложения за различни предавания, но заплащането не било по вкуса й.

„Просто в момента няма добро финансово положение. Имам предложения от продуценти, които казват: „Ами влез ми в положението. Сега е криза. Съгласи се за по-малко пари“.  Падни си от хонорара, това, за което преди си работила…

Аз не смятам, че трябва да го направя, защото в края на месеца, когато дойдат моите сметки, нали аз не казвам на „Топлофикация“: „Криза е, влез ми в положението, защото аз съм влязла в на някой друг положението“. Изчаквам моментът да дойде, да бъде оценяван подобаващо труда на повечето хора.

Да, наистина трудно е на всички нас, но трябва да имаме достойнство и да очакваме труда ни да бъде подобаващо заплатен“, сподели Венета Райкова преди дни в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Бившата тв водеща на предаванията „Горещо“ и „Папараци“, която в момента е писателка, подчерта, че не е необходимо на всяка цена да е на екран и да прави компромиси с това, което се иска в момента от нея, писа „Уикенд“.

Отказ

Венета отказвала цяла година да гостува на Николаос Цитиридис. Ето, че малко преди да празнува 47-мия си рожден ден, който е на 2 май, Венета склони да се появи заедно със сина си в шоуто.

На 2 май пък Райкова ще гостува на Жоро Любенов в предаването му в ефира на БНТ. И на него отказвала, даже няколко години, защото все си мислела, че няма какво интересно да му разкаже.

Венета Райкова държи трудът й да бъде заплащан подобаващо сн. Инстаграм

Венета Райкова държи трудът й да бъде заплащан подобаващо сн. Инстаграм

„Но сега има повод. Тази година се навършват 30 г. откакто направих първия си репортаж в БНТ, темата беше „За и против църковните бракове“, беше Коледа. А сега на Великден, на рождения ми ден, ще поговорим какво се случи в живота ми за тези 30 години – за вярата, за чудесата и за чудотворните места!“, сподели Венета, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар