Елизабет II заповяда Уилям и Хари да не стоят един до друг (Кралицата не иска драми на погребението)

Гласувайте за статията

Бабата на Уилям и Хари крие съперничеството между внуците си

Кралица Елизабет II не иска да има драми по време на погребението на съпруга си, затова нареди на Уилям и Хари да не стоят един до друг по време на събитието. Междувременно Меган Маркъл ще следи погребението онлайн и по-късно ще има възможност да отдаде почит на принца насаме.

В наши дни изглежда, че целият свят се подготвя за погребението на принц Филип и всеки ден чуваме някои нови подробности за протоколите и начина, по който ще се проведе.

След като научи, че никой от кралските възрастни хора няма да облече военна униформа, така че принц Хари да не се чувства отхвърлен, сега кралицата заповяда на него и брат му Уилям да не са рамо до рамо по време на шествието.

Само седмици преди смъртта на принц Филип, Хари и Меган поразиха обществеността с интервю с Опра и в резултат на това принцът значително охлади връзката си с брат си.

Хари, който сега живее в Съединените щати, веднага се върна в Лондон след като научи за смъртта на дядо си, така че обществеността ще следи как ще изглежда събирането на двамата бтатя след една година раздяла.

За да ги спаси от неудобствата, кралицата реши, че Хари и Уилям не трябва да стоят един до друг по време на поклонението. Съобщава се, че Елизабет обърна внимание на най-малките подробности, като искаше погребението да се състои без проблеми и без скандали. Тоест, тя не иска нещо да отклонява внимание от това, което ще бъде най-важно в деня на погребението – отдаването на почит към принц Филип.

Когато ковчегът ще бъде отнесен до параклиса Св. Джордж в замъка Уиндзор, членове на кралското семейство ще влязат по двойки, пръв ще е Уилям,  после и Хари, предават от crnobelo.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар